En daar zit ze dan :-)

IMG_6421kopie

op haar nieuwe bureaustoel 🙂

Ik weet nog niet precies hoe ik er mee om moet gaan, maar dat leer ik wel van onze Pilates dame, die mij dit heeft aanbevolen. Die dame gaat mij sowieso nog heel veel leren, want ik heb pas 2 lessen gehad.

De bedoeling is dat het me sterke spiergroepen oplevert, aldus een betere houding en uiteindelijk een minder pijnlijke rug en dat in combinatie met enig duw- en trekwerk van de chiropracter ik straks weer als een jong veulen door de bossen dartel.

Voorlopig houden we het nog even bij spierpijn 🙂

 

21 thoughts on “En daar zit ze dan :-)

  1. O dat is niks voor mij….ik zou binnen een kwartier met mn knietjes onder het tafelblad liggen…
    Zorg je wel dat Bert de camera bij de hand heeft als jij achterover leunt om lekker tegen de leuning te hangen🤔

    Like

  2. Heel veel succes, het helpt vast. Je bent continu je spieren aan het oefenen. In mijn praktijk als revalidatie trainer heb ik het vaak met succes toegepast. Je maakt zo wel veel type fouten maar dat is je vergeven. Enne doorzetten het is niet in een paar dagen over ……

    Like

  3. Oh, ik moet nu al lachen, al weet ik dat het écht goed is voor je lichaam… Oudste moest omwille van haar bekken ook op zo’ n bal zitten en is daar op een bijzonder onelegante manier afgetuimeld! Ik heb me ziek gelachen 😀😀😀 let maar op!

    Geliked door 1 persoon

  4. Ik heb ook zo’n bal om mijn rugspieren te trainen en mijn houding te verbeteren. Maar eerlijk is eerlijk: ik gebruik hem maar weinig, omdat het balanceren me nogal eens afleidt van hetgeen ik op de pc probeer te doen. Maar oefening baart kunst, af en toe blijven proberen, is mijn motto. Veel succes ermee!

    Like

Plaats een reactie